מתכון חדש על המדף

 ריקו רביולי מפסטה ריקו 

פסטה ריקו השיקה סדרת פסטה איכותית, טרייה ומשובחת בשלל מילויים; גבינות, בטטה, תרד וריקוטה, פלין פטריות, וריקוטה וכמהין.

פסטה ריקו מייצרת פסטה טרייה, מוצרי גלם באיכות גבוהה, כמו האיטלקית המסורתית, כך שגם אם תוותרו על רביולי ברוטב, או קריספי. כל מנה תהפוך לארוחה סופר מושלמת. 

צילום: אסף אמברם.  

היתרונות של פסטה ריקו 

✅אינה מכילה חומרים משמרים 

✅ללא צבעי מאכל 

✅השימוש במילויי הפסטה בירקות טריים בלבד! 

✅קלה ומהירה להכנה 

עם פסטה ריקו הסועדים ירגישו איטליה.

✅מחיר יחידה: כ- 24  ₪ 

✅משקל אריזה: 330 גרם

✅כשרות: כשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

 להשיג ברשתות השיווק.

אופן ההכנה: 3 דקות בסיר מים לאחר הרתיחה.

הרוטב המיוחד שלי: 

שום קצוץ, קופסת עגבניות muti, כוס מים, יוגורט, תבלין איטלקי מלח הארץ, עלי ריחן עלי אורגנו. מלח פלפל.

הכנה: במחבת שמן זית עליו שום, מוסיפים את העגבניות והתבלינים,  לאחר הרתיחה את כוס המים והעלים לפי מידת הטעם. אחרי 15 דקות את היוגורט ולערבב. 

מניחים רוטב בצלחת מעליו הרביולי המסונן וזכיתם בארוחה איטלקית משובחת ממנה תקצרו שלל מחמאות.


 לפסטה ריקו בפייס לחצו  

לפסטה ריקו באינסטגרם לחצו


המלצה של רות הצטרפו אלינו לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים