חדש על המדף

 

 השקת סדרת סוכריות, ללא סוכר, ובטעם.

Endless Taste, Zero Sugar" "


מותג הסוכריות הבינ"ל: ZERO CANDIES מבית יצרן הסוכריות היווני המוביל  LAVDAS 

משווק לראשונה בישראל סוכריות בשלושה טעמים חדשניים: תפוז, מנטה וחמאה. 

הסוכריות מיוצרות בטכנולוגיה פורצת דרך. 

שילוב חדשני - מילוי קרם שוקולד בלגי עשיר. לצד ארבעה טעמים נוספים בסדרה החדשה שנחתה לישראל: 

אייס בלו מרענן, תות חלבי, לימון עם ויטמין סי ואספרסו קרמי. 

אי אפשר שלא להתאהב בטעם, בעיצוב היצירתי של כל אחת מהחפיסות בסדרה, בנוחות השימוש.

              

הפרסומת  שאי אפשר להתעלם ממנה. אומנות הפרסום כתבתי כבר?!...

 

המותג בחר לפנות לקהל צעיר ובצדק, ממותג בדיוק בנקודה הכי לוהטת ברשת, כך שלא תוכלו לשכוח את הסוכריות שראיתם, ואת חווית הטעם בהם.

 
הקמפיין בסטייל הורס, מציג תקריבים של שפתיים חושניות, בדגמי צבעים עזים, ומרקמים שונים, התופסים את המבט  יוצרים חוויה חושית אסתטית מעבר לעונג הטעם והחשוב ביותר 0% סוכר. לצעירים וליפים ששמורים על גוף בריא ואם כבר סוכריות אז סוכריות ללא סוכר, אלו שתמיד נרצה ליד המשענת באוטו, בכיס תיק הגב או הצד, ועל שולחן העבודה.

 הפקת הקמפיין: דבי ורון פרסום, צילום הסוכריות : אימג' ארט.  צילומי השפתיים: ליאור קסין.
רעות וקנין, המנכ"לית  של חברת 'נאוברנד': מאמינה כי  "המותג ישנה את הרגלי צריכת הסוכריות הקשות, ללא סוכר, בארץ".
 'נאוברנד' חברת יבוא חדשנית, עם ניסיון רב בעבודה עם חב' מזון ההמובילות בארץ ויצרנים מובילים מהעולם.

הצטרפו אלינו לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים

                       @@@@@((((((((((((((((@@@@(((((((((((@@@@@@


 


 יקב טפרברג - לקראת ראש השנה תשפ"ב

לשנה טובה ביין משובח! 

לקראת ראש השנה תשפ"ב וחגי תשרי, יקב טפרברג מאחל לכם שנה טובה ושמחה ומציע יינות ממגוון בצירים חדשים שיככבו בשולחנות החג. 

אך לא רק בהם ...אפשר  ליהנות מהיינות  עם חברים בפיקניק, על המרפסת, עם בני הזוג או לבד, מתי שמתחשק. 

את קולקציית היינות של יקב טפרברג לראש השנה תשפ"ב ניתן להשיג ברשתות השיווק וחנויות היין.

כשרות למהדרין בד"צ ירושלים

לקראת ראש השנה תשפ"ב וחגי תשרי יקב טפרברג מציע מגוון של בצירים חדשים שיככבו בשולחנות החג. היינן הראשי שלמה ראוכברגר, (שיקי) המשמש כיינן הראשי של יקב טפרברג כבר כ- 20 שנה בחר להמליץ לקראת החג על 3 יינות שיתאימו לכל שולחן ולכל חגיגה ואירוע. 

 

 

אינספייר דבוקי , גוורצטרמינר ופרנץ קולומבר  2020 -   יין לבן יחודי המורכב מ-3 זנים שונים. הדבוקי נבצר מחלקה ותיקה מאזור זכרון יעקב, הגוורצטרמינר מחלקה מובחרת בגוש עציון, והפרנץ קולומבר נבצר מעמק איילון.

הבלנד הלבן הזה הינו שילוב ייחודי בין זנים שונים המתאחדים לכדי יין שלם והרמוני.

הזן המוביל ביין הינו זן הדבוקי , זן עתיק ומסורתי בארץ המעניק אף עשיר התורם עם הזנים האחרים ניחוחות פרחוניות ופירותיות בשילוב תיבלון מאופק. היין מאופיין במרקם רך ונעים, יש בו שילוב עסיסי בין מתיקות פרי לחמיצות עדינה ומענגת. (מחיר מומלץ לצרכן 60 ₪) 

מרלו אסנס 2017ענבי המרלו נבצרו משני כרמים ייחודיים ונבחרים הגדלים בטופוגרפיה שונה לחלוטין. הכרם הראשון והעיקרי נמצא בעמק האלה ליד הישוב גבעת ישעיהו בעוד הכרם השני נמצא ברום הרי אפרים. שני כרמים אלה מאופיינים בהבדלים משמעותיים בין טמפרטורת יום ממוצעת לטמפרטורת לילה קרירה הגורמת לאיכות ענבים ייחודית הבאה לביטוי בריכוז גבוה של טעמים וארומות.

היין הוא בעל צבע מלא עוצמתי ועמוק , באף עולות ארומות מורכבות ועשירות של פירות אדומים בשלים, דובדבן, נגיעות טבק ומחטי אורנים. כשטועמים מגלים  יין חלק, בעל גוף מלא, טנינים בשלים, איזון וסיומת ארוכה וטובה. (מחיר מומלץ לצרכן 100 ₪)

מלבק אסנס 2017 ,  יין שנוצר מענבים הגדלים בעמק האיילון. , והתיישן בחביות עץ. מלבק אסנסנס הוא יין בעל צבע מלא עוצמתי ועמוק , מומלץ להגיש אותו בטמפרטורה של 18 מעלות עם מאכלים כגון: ברווז צלוי ברוטב עשיר או גבינות מלאות וחריפות. (מחיר מומלץ לצרכן 100 ₪)