מתכון גלילה שוקולד ביתי. קל, וטעים וללא תוספת סוכר.




מתכון שוקולד ביתי. קל, וטעים וללא תוספת סוכר. הכי פשוט וטעים שכולם אוהבים. זמן הכנה 5 דקות. 
חייבת לציין שאת המתכון קבלתי בגלילה נופי הבשן, נופש ייחודי עם סדנאות ל restart , שינוי בכל נקודת זמן בחיים, לדרך חיים שלווה ובריאה יותר. 
כמכורה לשוקולד ויחד עם זאת מודעת לגופי ונמנעת מאכילה מרובה של סוכרים ואוכל תעשייתי, זה השוקולד האולטימטיבי הטעים ביותר שהכרתי, נסו בבית ואל תשכחו להודות לי. 


המצרכים:

כוס קקאו, 
כוס שמן קוקוס, 
חצי כוס דבש, ניתן להמיר עם מייפל/ סטיביה/סילאן. 
1/2 כוס מכל מה שמתחשק ברשימה: שברי אגוזים, חמוציות, צימוקים, שברי שקדים. חלקי שזיפים

אופן ההכנה: 
מערבבים היטב הכל יחד בקערה, אם שמן הקוקוס לא נוזלי, רצוי מעל קערת מים חים כדי להמיס הכל.  
בתבנית סיליקון שמים שברי אגוזים, חמוציות, צימוקים, שברי שקדים. חלקי שזיפים, ממלאים מעל מהתערובת השוקולד ושמים בפריזר למשך שעה. 


מעבירים לצלחת. וזה מה שמתקבל. כל הזכויות שמורות לדינה קינן