מתכון טריפל אישי  m.m.


קינוח אנגלי קלאסי המשלב עוגת טורט, קרם וניל ופירות העונה עם רוטב פירות אדומים ניתן להכין בכלי גדול משפחתי או בקינוחים אישיים 
מצרכים לעוגה:
4 ביצים 
½ כוס סוכר 
0 כפית תמצית וניל 
¾ כוס קמח תופח
0 כף שמן 
½ כוס m&m שוקולד 

 אופן הכנת העוגה:
0. להקציף  בקערת מיקסר עם וו ההקצפה ,את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק ויציב
2.     להוסיף את החלמונים , תמצית הוניל והשמן להוסיף לקצף החלבונים .
3.     להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח בהדרגה , כל פעם קצת ,  ולערבל עד שנבלע בתערובת 
4.     להעביר לתבנית 28 משומנת ולשטח את הבלילה, לאפות כ 21 דקות בחום 081 מעלות עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש והעוגה זהובה.

מצרכים לקרם וניל ) 
פטסייר:( 511 מ"ל חלב 025 גר' סוכר)
41 גר' קורנפלור
2 ביצים
0 כפית תמצית וניל
0 מיכל שמנת להקצפה 
0 כף פודינג וניל 
  
 
אופן ההכנה:
0. מערבבים קורנפלור עם 75 מ"ל מהחלב, מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב.
2.     מרתיחים את הסוכר, הוניל ויתרת החלב.
3.     יוצקים מהחלב הרותח לתוך תערובת הקורנפלור. מערבבים ומחזירים לסיר .
4.     מביאים להרתחה נוספת תוך כדי ערבוב תמידי .
5.     יוצקים על תבנית, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
6.     מקציפים את השמנת לקצפת יציבה עם כף פודינג וניל ,עד לקבלת קצפת יציבה , בעזרת מרית מערבבים בתנועות קיפול עדינות בין הקצפת לקרם הוניל  שהתקרר לקבלת קרם אחיד ומעבירים לשקית זילוף . 
  
 
רוטב טופי:
251 גר' שמנת מתוקה
¼ כוס סוכר חום

אופן ההכנה:
0. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר החום.
2. מעבים את הרוטב תוך כדי ערבוב, מורידים מהאש ומצננים


אופן הרכבת המנה:
0. להכין גביעי יין להגשה , לחתוך את העוגה לריבועים קטנים  ולסדר בתחתית הגביע ,להזליף מעט מרוטב טופי 
2. מעל זה לשים את קרם הוניל ומעל את סוכריות הM&M החתוכים ומעל רוטב טופי,
לסדר עוד שכבה באותו הסדר ולסיים ברוטב טופי, לשמור במקרר עד להגשה . 

המתכון באדיבות: ניופאן סדנאות אוכל