מתכון לשיפודי ירקות על מנגל

 חגיגות עצמאות עם מנגל שיפודי ירקות על הגריל, ולא רק לצמחונים 

באדיבות המותג הוסטס צילום יח"צ עידן בץ

ירקות בגריל על שיפודי במבוק במרינדה

שיפודי ירקות בגריל, הם שילוב נפלא בין טעם, צבע, ובריאות לארוחת המנגל שלכם. ללא גלוטן, מנה צמחונית וטבעונית, מזינה ומוסיפה המון למנגל, גם עבור הקרניבורים שבינכם. 

המצרכים להכנת מרינדה בהתאם לסגנון הארוחה: 

מרינדת עשבי תיבול: 3 שיני שום קצוצות, שמן זית, מלח , פלפל שחור, מעט לימון, ועשבי תיבול, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, מעט רוזמרין, עלי תימין.

מרינדה בסגנון אסייתי : 4 שיני שום קצוצות, כף של חרדל דיז'ן, מלח, פלפל, 3 כפות סויה, מעט לימון סחוט וחצי כפית חומץ תפוחים. 

מרינדה בסגנון מזרחי: 4 שיני שום, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה או חריפה, מלח, פלפל, שמן זית 

לשיפודי ירקות: בחרו את הירקות האהובים עליכם, ממיטב ירקות העונה. חתכו אותם לרצועות, פרוסות והשחילו אותם על שיפודי במבוק, במגוון ושילוב צבעים שונים בירקות.

(חבילת שיפודי במבוק של הוסטס באורך 15 ס"מ )


אפשרויות מומלצות:  גמבה, גזר, פטריות, עגבניות שרי, קלחי תירס, פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל סגול וכל ירק שזמין בעונה.

אופן ההכנה: הברישו את הירקות במרינדה והניחו את שיפודי הירקות על המנגל.

להשיג: ברשתות השיווק המובחרות.

המתכונים באדיבות המותג "הוסטס"



הצטרפו אלינו לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים