חוות הבוקרים

 

מהו הסוד למתכון צלי כתף בקר הכי קל, הכי מהיר, והכי טעים שיש? בשר איכותי !!

לא משנה מה תעשו, כמה תשקיעו, אם הבשר לא איכותי, שום דבר לא יעזור.

כמי שמחפשת חיים קלים במטבח אבל לא מתפשרת על הטעם, האיכות והטריות של הבשרים.  הטיפ לכל חובבי האסדו בישראל, לייצר בשר איכותי זו מקצוענות, התהליך מתחיל מבחירת הזנים המובחרים, תנאי גידול העגלים, תזונה מותאמת לכל זן, וטיפול הבשרים בקצביה עד שמגיע לבישול, צלייה או טיגון.

קבלו את המתכון לצלי כתף בקר שכל אניני טעם דרום אמריקאים, ומקצוענים בתחום יתמוגגו ממנו והכל בזכות הבשר האיכותי של "חוות הבוקרים" עסיסי, איכותי ומסתמן כמותג חדש ומצליח בקטגוריית הבקר.

 

 רכשו חבילת צלי כתף בקר חוות הבוקרים, 

להכנת ציר הבקר:

תחילה, פזרו פלפל שחור על הבשר מסוג  צלי כתף בקר חוות הבוקרים( כ2 קילו), טגנו קלות בשמן זית, והוסיפו לסיר בצל, גזר, עלה סלרי, 2 עלי דפנה. עם כ 4 כוסות מים, כף מלח.

הכניסו בסיר לחץ למשך 56 דקות 

סננו את המים לכלי נפרד, קררו והכניסו למקרר את בשר הבקר לכמה שעות עד לפני הארוחה, חתכו לפרוסות והניחו בתבנית.

לרוטב הפטריות מציר הבשר:

ל 1 בצל גדול ומטוגן קצוץ, להוסיף חבילת פטריות טריות, מעט כורכום, כמון, כף גרגרי חרדל דיז'ון, כפית שטוחה בהרט, וכוס מציר נוזלי הבשר.

שפכו מעל תבנית פיירקס עם פרוסות הבשר, אפשר להכניס לתנור כדי לשמור על החום עד להגשה, לכ15 דקות בחום בינוני .

תבנית פיירקס עם פרוסות הבשר צלי בקר של חוות הבוקרים


יאמי מובטח לכם, בשר נימוח ואיכותי בדיוק כמו שאוכלים במסעדות הבשר הטובות בדרום אמריקה.

מותג חוות הבוקרים של  קבוצת 'תדמיר' - מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע איכות ומקצועיות לצרכן שמבין בבשר.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים

את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.


  הצטרפו אלינו גם בפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם המלצה של רות

הצטרפו אלינו  לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם  18,300 חברים כבר בחרו המלצה של רות