פוסטים

חיים סלמון חושף את המתכון

סדנת שף איטלקית לקהילת צמיד גבעתיים, נערכה באדיבות השף חיים סלמון ובית הספר למצוינות קולינרית דנון בנמל ת"א. על מנות הגרומה נצחו בהמון אהבה ואושר ילדים, נוער וצעירים מהעיר גבעתיים השף חיים סלמון צילום: יעל אפשטיין  הסדנא התקיימה בסימן יום האוטיזם הבינלאומי,  ולמען עידוד השתייכותם/ן ושילובם/ן של ילדים/ות, נערים/ות   צעירים/ות,  למארג החברתי, ולשם עידוד הכשרה והעסקת צעירים וצעירות עם צרכים מיוחדים. בארוחה המפנקת שהכינו יחד עם מדריכי עלגבע  מהדירה בקהילה והסו שף רונה שובל, הוגשו  מגוון פיצות בתוספות, רביולי, ריזוטו השף, סלט בניחוח איטלקי, ולקינוח פנקוטה עם תותים,  כיאה לארוחת שף איטלקית.   צילום: יעל אפשטיין אי אפשר להעביר את הריחות והטעמים מכאן, אך רק לראות את המבט של הילדים, זו פשוט חגיגה בפני עצמה.   לדעת כולם, מנת הריזוטו של חיים סלמון היא היהלום שבכתר. מילה של ילד מיוחד, היא הכי כנה מהלב, אז זכיתם בזכותם לחשיפת הסוד של השף, להלן המתכון לריזוטו הכי טעים שהכרתי:  צילום: שרונה פינטו     מתכון לריזוטו פטריות:  המצרכים:   1/2 ק"ג ריזוטו,  1.5 ליטר ציר עוף או ירקות רצויים,  2 בצל

בילוי אטרקטיבי לחוה"מ פסח 2021

ואן גוך בפסח 2021

בילוי אטרקטיבי לחוה"מ פסח 2021

המתנות הכי שוות לחג